Forsiden

   Om huset

   Området

   Stranden

   Dagbogen

   Kalender

   Før og nu

   Kørsel

   Lystfiskeren

   Barbeque




  Den uundværlige dancook kassegrill. Har sin faste plads på terrassen og har allerede bidraget til masser af gode grillpølser og grillbøffer.
Sommerens bedste stykke kød på denne grill i 2006, var helt klart nogle marinerede grillspyd fra slagteren i Løgstør. Grillspydene var med lækkert mørt svinekød i en helt fantastisk marinade. Desværre er opskriften på marinaden ikke kendt.
 

 
  Bålgrillen står nede i baghaven. Her er mulighed for, at tænde bål og lave snobrød. Grillstativet gør, at det bliver nemmere at lave bålmad. Bålpladsen har i 2006 været benyttet til Jaklubbens fisketur, som dog endte ud i en kartoffel, grønsags og snobrødmiddag på grund af manglende fisk. Højdepunktet har indtil videre været den store 3,5 kg vildsvinekølle, som blev stegt på bålet tirsdag den 11. juli 2006 (Se billede).
Den var marineret med olie, rosmarin, hvidløg, soltørrede tomater, salt og peber. Den blev i løbet af de ca. 3,5 time det tog at stege den, overhældt med mørkt øl. Bålpladsen skal senere have tilføjet et stativ til en støbejernsgryde.
 

 
  Nyindkøbt mini røgeovn til varmrøgning. Når det på et tidspunkt lykkes, at fange en fisk i omegnen af sommerhuset, så skal denne røgeovn i brug. Her tænkes selvfølgelig på en frisk havørred eller en god ål. Indtil videre er den kun blevet testet til røgning af store skalrejer. Men det smager nu heller ikke så tosset.  

 
The Lodge - Marthasvej 61, Trend - 9670 Løgstør